Archief groepen

Op deze pagina kun je alle berichten (en foto's) van de groepen terugkijken. Dus kun je toch nog even kijken naar die leuke foto's van het schoolreisje van vorig jaar.


  • Kies eerst het betreffende schooljaar
  • Kies daarna de juiste groep
  • Of kies voor alle groepen. Je ziet dan alle blogs van alle groepen in dat schooljaar.

Nieuws uit groep

1-2 d: Afscheidsdag + vakantiegroet
1 juli 2020 door juf Sannie en juf Astrid

Gisteren hadden wij ‘Afscheidsdag’. Wat waren veel kinderen mooi verkleed zeg!
We hebben leuke dingen gedaan. Zo hebben we gekleurd, gegymd, stoelendans gedaan, een filmpje gekeken en heeft juf Helga een mooi verhaal aan ons voorgelezen. We hebben de dag afgesloten op het kleuterplein met een mooi lied. Het was een geslaagde dag. Er staan weer wat foto's in het album.

We willen iedereen ontzettend bedanken voor alle handkusjes door de lucht, lieve woorden, cadeaus en mooie tekeningen.

Morgen is alweer de laatste schooldag van dit zeer bijzondere jaar. Het was een jaar om nooit te vergeten. Dat kinderen veerkrachtig zijn, hebben ze maar weer eens laten zien. Wat zijn we trots op onze groep 1-2 d! Wij willen jullie kinderen, maar ook jullie, de ouders, bedanken voor het afgelopen schooljaar.

De kinderen mogen morgen speelgoed mee naar school. Denkt u eraan dat het speelgoed geen kleine onderdelen bevat of elektronisch is?

Alvast een fijne zomervakantie gewenst en dat was dit de laatste blog van dit schooljaar.

Lieve groeten,

Astrid en Sannie

Fijne Vakantie! by Blond-Amsterdam | Blond amsterdam, Vakantie ...
Juffendag groep 3B
1 juli 2020 door Juf Fleur

Wij vierden vandaag juffendag. We begonnen met de kadootjes, daarna groep 8 uitzwaaien met gezellige muziek. Toen gingen we even wat eten en drinken. Daarna hebben lekker spelletjes gespeeld en uiteindelijk zijn we even naar de speeltuin geweest. Het was een feestelijke/heerlijke/gezellige/fijne
ochtend.

We willen iedereen ontzettend bedanken voor de lieve kaartjes, kado’s en tekeningen. We zijn echt verwend.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie. We zullen groep 3B missen.


Groetjes Juf Simone en Juf Fleur


Thema vakantie
30 juni 2020 door juf Leonoor

Na de meivakantie zijn we begonnen met het ipc thema vakantie. Bij de opening (die we 2x voor de helft van de klas hebben gedaan) ging Zoem de Bij op vakantie. Hij had zijn koffer gepakt en gevuld met spullen die hij mee nam op vakantie.

Corona tijd
30 juni 2020 door juf Leonoor

Na de meivakantie mochten we gelukkig weer naar school. Helaas niet met de hele klas maar steeds met de helft van de kinderen. Wat fijn dat we elkaar weer konden zien op school. Een paar foto's van deze bijzondere tijd in de klas.

Carnaval
30 juni 2020 door juf Leonoor

Foto's van de gezellige carnaval ochtend. Eerst in optocht door de klas, de gang en de aula. Daarna optreden op het podium in de aula. Tot slot met je vriendjes en vriendinnetjes op de foto. Wat was het een gezellige ochtend.

juffendag
30 juni 2020 door Githa en Annemarie

Gisteren hebben een heerlijke juffendag met de kinderen beleefd. We begonnen in de klas. Daar kregen we eerst het klassencadeau. Dit was een geweldig grote paraplu waar alle namen op stonden en eraan én in een tasje zatook nog lekkers. Dat was echt te gek. Vervolgens kregen we nog lieve kaartjes, tekeningen en kleine presentjes van de kinderen apart. Wat lief allemaal.

Hierna deden we met de kinderen een juffenquiz/Kahoot. De kinderen moesten 17 vragen over de juffen beantwoorden. Uiteindelijk bleek dat Joep ons het beste kent, want hij was de winnaar. Dat was extra knap, want hij zit nog maar een jaartje hier op school.

Nadat we even hadden buiten gespeeld, gingen we met allerlei spullen naar het veldje aan de Vijverlaan waar de kinderen o.a. eerst lekker gingen scheppen met hun schepnetjes of emmers. Er werd van alles gevangen, zelfs een kikker! Tegelijkertijd deed een groepje kinderen een superleuk buitenspel; Kubb (Viking spel). Een aantal kinderen kenden het al.Maar de rest ondertussen ook, want in de klas hadden we van tevoren een klein instructiefilmpje van dit spel bekeken.

Om een uur of 12:00 gingen we lunchen. Iedereen zat lekker opzijn/haar handdoek en het zonnetje kwam ook nog even, dus dat was heerlijk.

Na de lunch speelden we ‘ballonnetje-trap’. De naam van dit spel spreekt voor zich en op de foto’s wordt de bedoeling van dit spel ook duidelijk??. Zelf bedachten de kinderen nog een soort rugby-spel. Daar waren ze ook zeer actief mee in de weer.

Kortom we hebben ons deze dag zeer goed vermaakt. We zijn heerlijk in de buitenlucht geweest. Het weer was hier ideaal voor.En..... de kinderen zorgden voor een zeer goede sfeer. Dit laatste zullen wij enorm missen. De gezelligheidmet deze groep! Wat een fijne groep! Wat zullen ook juf Saskia en juf Rinske van jullie gaan genieten. Heel veel plezier volgend jaar. En zeker de (aanstaande) groep 8'ers wensen wij een heel fijn jaar, want het is een speciaal jaar en het laatste schooljaar.

We hopen jullie allemaal nog eens te zien op de gang of even bij ons de klas.

Bedankt allemaal voor het afgelopen schooljaar!

Liefs juf Githa en juf Annemarie.

Afscheidsdag!
30 juni 2020 door Juf Priscilla

Vandaag hadden wij ‘Afscheidsdag’. We hebben leuke dingen gedaan. Zo hebben we gekleurd, gegymd, stoelendans gedaan, een filmpje gekeken en heeft juf Helga een mooi verhaal aan ons voorgelezen. Daarna mochten we buiten spelen op het grote plein! Na de lunch hebben we nog lekker in de klas gespeeld en hebben we de dag op het kleuterplein afgesloten. Samen met de andere kleutergroepen hebben we een mooi lied gezongen en gingen de juffen daarna van de glijbaan af. Daarna met een zakje chips en een ballon alweer naar huis.

We willen iedereen ontzettend bedanken voor alle mooie cadeaus, tekeningen en lieve woorden!

Het was een geslaagde dag; kijk maar naar de foto’s!

Afscheidsfeest 1/2A
30 juni 2020 door Marijke en Laurien

Wat een feest vandaag! De kinderen zagen er prachtig uit. We hadden een zeemeermin, prinsessen, spidermannen, ninja's, Ronaldo, dino's, draken, politie en nog veel meer vandaag in de klas. In elke kleutergroep was een activiteit te doen. Zo hebben we gekleurd, gegymd, stoelendans gedaan en juf Helga kwam voorlezen. Wij kijken terug op een geslaagde dag. Bij deze willen wij graag alle ouders bedanken voor hun inzet dit schooljaar en vooral de afgelopen maanden. Daarnaast zijn wij ontzettend verwend, dank daarvoor. Morgen is juf Paula er voor het laatst en donderdag zal juf Eva voor de klas staan. Daarna kan iedereen genieten van een wel verdiende vakantie! Tot ziens!

Slootmiddag
30 juni 2020 door Juf Diane

Wat was het warm, afgelopen vrijdag! We zijn lekker de schaduw op gaan zoeken bij de sloot en hebben daar van alles gevangen. Op grote zoekkaarten hebben we opgezocht wat er precies gevangen was. Het was een zeer geslaagde afsluiter voor deze warme en drukke week.

Juffendag
30 juni 2020 door Juf Diane

Wat waren we blij dat we toch samen met de hele klas onze verjaardagen mochten vieren en wat zijn we verwend! Het was een erg gezellige dag, met prachtig weer!

Knoopje
30 juni 2020 door Juf Diane

Hier deden we een leuke samenwerkopdracht: pak twee handen vast van verschillende kinderen en probeer daarna uit de knoop te komen

Halve klassen en gymles van juf Ellen
30 juni 2020 door Juf Diane

Jullie hadden nog wat foto's van me tegoed. Hier de foto's van de halve klassen en de gymles van juf Ellen met de helft van de klas

Wauw!
26 juni 2020 door Juf Petra

Vandaag hebben we onze musical gespeeld voor de ouders en gezinsleden van groep 8.

Ondanks de tropische hitte hebben de kinderen een prachtige show neergezet. Natuurlijk ging er hier en daar iets mis, maar dat mocht de pret niet drukken! The show must go on en dat hebben we gezien;-)

We zijn erg trots op deze groep kinderen, die ondanks de afgelopen bijzondere tijd hebben laten zien dat ze één groep zijn; met elkaar hebben ze er het beste van gemaakt.

Hopelijk heeft u van ze genoten!

We vonden het fantastisch om te doen, het optreden in de buitenlucht. De ouders en broers en zussen op kleedjes en / of meegebrachte stoelen en parasols. Een enkeling zelfs gezellig met koelbox en al! Het zag er echt feestelijk uit.


Nu samen op naar de laatste week van dit schooljaar. Met in het vooruitzicht twee geweldige kampdagen.

We hebben er zin in!

Buiten lunchen
26 juni 2020 door juf Sannie en juf Astrid

Vandaag hebben wij gepicknickt op het grasveldje naast ons schoolplein. Op kleedjes in de schaduw, een licht briesje... gezellig hoor!

Zie de foto's in het album.

Naar de sloot
26 juni 2020 door Elly en Margret

Vanmiddag zijn we wezen picknicken en daarna hebben we heerlijk gevist bij de sloot!

Wat gezellig...we konden niet buiten spelen, maar dit was ook wel superleuk!!

Heel veel gevangen en helaas mochten we het van juf niet mee naar huis nemen!

Kijk maar naar de foto's!

Juffendag
26 juni 2020 door Juf Marieke

Vandaag vieren wij Juffendag. Als verrassing kwam juf Loes ook even kijken bij het raam. Wat zijn wij verwend zeg! Heel erg bedankt allemaal.

Nu zijn we lekker bezig met spelletjes, straks buiten spelen en we sluiten de dag af met een film.


Zomer
25 juni 2020 door juf Sannie en juf Astrid

De zomer is begonnen en dat hebben we mogen voelen. Heerlijk hoor! Allemaal weer met blote benen en blote armen naar school. Vandaag was het wel erg warm, dus hebben wij wat extra drinkmomenten ingelast en mochten de kinderen tijdens de buitenbeurt met water spelen. Binnen een mum van tijd hadden een groep jongens een waterfabriek gemaakt. Via een plank liep er water in de kruiwagen. Er werd ontzettend goed samengewerkt en leuk samengespeeld.

Vandaag was het feest, want we hebben de verjaardag van Noud gevierd. Morgen wordt het weer een gezellige dag, want dan vieren wij Sep zijn verjaardag. Beide jongens zijn in de vakantie jarig.

We sloten deze donderdag af met een muziekles. Ieder kind kreeg een instrument en samen zongen wij het lied 'Wij maken muziek'. Wij hebben de namen van de volgende instrumenten geleerd: de maracas, het schellenraam, de tamboerijn, de trommel, de triangel, de bekkens en de bongo's.

Als u klikt op de foto naast deze blog, wordt u doorgelinkt naar het fotoalbum.

Wenuurtje
25 juni 2020 door juf Sannie en juf Astrid

Gisterochtend hadden wij een wenuurtje op school. Een deel van onze klas mocht een kijkje nemen in groep 3, terwijl de rest van de klas zich samen met juf Astrid, juf Sannie en zes nieuwe leerlingen vermaakten met (samenwerk)spelletjes en buitenspel.


Jip, Lex, Jet, Emmaly, Kai, Stijn en Mees: welkom bij ons in groep 1/2 d. Wij vinden het heel gezellig dat jullie bij ons in de klas komen.

In het album staan weer wat foto's.


Afscheid juf Demi
25 juni 2020 door Elly en Margret

Vandaag was juf Demi nog even bij ons in de klas.

We hebben een mooi lied voor haar gezongen en we hadden twee mooie cadeaus voor haar gemaakt. Een mooie spiegel van ons allemaal en een vriendenboek van groep 4b.

Wij werden door juf Demi getrakteerd op een lekkere koek!

Het was gezellig!

Spelletjesdag wordt juffendag!
24 juni 2020 door Elly en Margret

De juffen dachten er gewoon een gezellige spelletjesdag van te maken, maar ze zijn enorm in het zonnetje gezet.

Eerst hebben we samen bij juf Kim en juf Odette gekeken en gehoord hoe het volgend jaar wordt. Toen was het de beurt aan juf om heeeeel veeeeel cadeautjes en lieve woorden te krijgen en als klap op de vuurpijl een prachtig klassencadeau, door alle kinderen geknutseld! Daar gaan de juffen nog lang van genieten! Wat prachtig gemaakt!!

Gelukkig hebben we ook nog veel spelletjes gedaan en we hebben Bingo gespeeld...Het was dus echt een superochtend!