Gastouders gezocht
21 januari 2020

Blosse Gastouderopvang is wegens een groeiende vraag van ouders, op zoek naar gastouders in Limmen.

Werk je al als gastouder en heb je nog plekjes beschikbaar of heb je interesse om te gaan werken als gastouder, neem dan contact op met de medewerker van het gastouderbureau: Aafke Veenstra. Wij bieden kwaliteit en een professionele begeleiding voor de gastouders.

Aafke is bereikbaar op maandag en woensdag, per telefoon op 072-5660200 of via de mail aafke.veenstra@blosse.nl

Meer informatie over onze gastouderopvang vind je hier.

De beste wensen voor 2020!
3 januari 2020

Team Kindcentrum De Kerkuil

Sint was zoek
5 december 2019

Het werd nog heel spannend op KC de Kerkuil...
De Pieten waren in rep en roer. Ze waren Sinterklaas kwijt geraakt.
Toevallig kwam onze wijkagent "van der Maas" hem tegen bij een bushalte.
"Sinterklaas waarom zit u hier?" Sint had zonder kaartje natuurlijk niet in de bus mogen stappen.
Gelukkkig, in de politiebus mocht Sinterklaas wel zonder kaartje mee. Eind goed, al goed. De wijkagent heeft Sinterklaas veilig naar de school gebracht.


Inspiratie opdoen en doorgeven
20 november 2019

Vanavond studieavond cultuur 1. Er wordt geëxperimenteerd met materialen en technieken. Eigenlijk kunnen we alles wat wij nu leren/doen, ook met onze kinderen gaan doen. Rode konen, veel lol en opperste concentratie. Ontdek je talenten.Onderwijs toprioriteit
6 november 2019

Het begint aardig vol te stromen, hier voor het gemeentehuis in Heerhugowaard. Collega’s van de Blosse-scholen vullen het plein. Onderwijs- toprioriteit.Schoolkoor gaat door!
13 oktober 2019

Na een succesvolle start van het eerste project gaan we door. Het tweede project start 27 november. Kinderen die hebben genoten van het schoolkoor tijdens de kinderboekenweekviering en de gezinsviering, die ook lekker willen meezingen, kunnen zich opgeven bij juf Helga en juf Mascha.

Team in training
11 oktober 2019

ok het team van de Kerkuil blijft leren. We zijn gestart met een tweejarig traject. “Teach like a Champion”. We willen als team ons onderwijs effectiever en dynamischer maken. De leerkracht doet er toe en de leerling doet er toe. Samen naar beter!

Kinder- boeken- week
2 oktober 2019

Door de hele school is de kinderboekenweek feestelijk geopend.

De onderbouw genoot van een mini-reisoptreden in de aula, de middenbouw heeft gedanst en gezongen op het het themalied van de kinderboekenweek. Heerlijk buiten op het plein en de bovenbouw gaat straks op reis met de boekenmetro.

Leerlingen-raad en kleur-wedstrijd
10 september 2019

Donderdag is de leerlingenraad bijéén gekomen voor het beoordelen van de kleurwedstrijd. Iedere winnaar van de groep kreeg sowieso een prijs. Er waren drie hoofdprijzen te vergeven, namelijk voor iedere bouw één (onder-, midden- en bovenbouw). Deze winnaars kregen om die reden wél twee prijzen. Bram (1-2c), Lynn (4b) en Fay (6) waren de drie winnaars, gekozen dus door de leerlingenraad. In de leerlingenraad zitten leerlingen, die gekozen zijn door hun eigen groep. Dit jaar bestaat de leerlingenraad uit 8 leerlingen, namelijk Set Kroone, Lotte Pekel, Cecile Stam, Dian Admiraal, Keyna Packirisamy, Ruben van Niekerk, Féliene Römelingh en Mads van der Locht.


Kom zingen in ons schoolkoor
2 september 2019

Ontdek jouw talent!

Hoe leuk is het om op je eigen school in een koor te zingen?
Dit kan vanaf 11-09-2019, o.l.v. juf Mia, juf Wilma en juf Marja.

Kom en zing mee!

Je leert de liedjes voor de kinderboekenweekviering “op reis” van 4 oktober in De Heeren van Limmen.Deze liedjes zingen we tijdens de vieringen met de hele school.

Voor meer info, kijk op de posters of vraag het aan juf Helga of juf Mascha

We gaan starten
26 augustus 2019

De eerste dag van zo’n nieuw schooljaar is toch wel weer een beetje spannend. Hoe zal die nieuwe juf of meester zijn? Hoe ziet de groep eruit? Op welke plek kom ik te zitten? Is mijn etui wel terug te vinden? Zijn mijn vrienden en vriendinnen er weer of is er misschien een nieuw kind in de klas?

Welkom aan alle kinderen en ouders die dit jaar voor het eerst kennismaken met de school. Wij hopen uiteraard dat jullie hier een hele fijne tijd zullen hebben.

Welkom aan iedereen die de school al kent, fijn dat iedereen er weer is. Wij hopen dat jullie opnieuw een heel goed jaar zullen hebben.

We begroeten dit jaar juf Marja Paanakker, zij komt dit jaar werken in groep 6. We wensen haar een mooi schooljaar toe.

Samen zullen we er dit jaar weer een leuk, gezellig en leerzaam jaar van maken.

We gaan weer van start
20 augustus 2019

Maandag 26 augustus start het schooljaar 2019-2020.

De kinderen gaan naar de nieuwe klas en de ouders nodigen wij uit voor het inloop-uur.
Even informeel bijkletsen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Tot maandag allemaal!