Samen vieren
24 december 2022

De afgelopen week leek het alsof er een warme deken over de school lag. De school was versierd en in alle groepen werd er tussen de lessen door, gezongen, gedanst en geknutseld. Er werden zowel binnen als buiten voorbereidingen getroffen voor het kerstdiner dat we nu (na twee jaar) weer mochten organiseren. In de groepen waren de tafels mooi gedekt en de kinderen hebben gesmuld van al het lekkers dat zijzelf en de klasgenootjes hadden gemaakt. Buiten werden de ouders getrakteerd op stamppot en warme dranken bij de vuurkorven. Er was live muziek op het mooi versierde plein. Een flinke bui kon de pret niet drukken. Na dit samenzijn gingen de ouders met hun kinderen weer samen aar huiswaarts. Vrijdag werd het schooljaar afgesloten met de schoolparochievieringen. Het schoolkoor o.l.v. juf Marja en juf Romy had een heuse kerstmusical ingestudeerd en veel van de liedjes werden door de kinderen van de kerkuil luidkeels meegezongen. Samen vieren, zo waardevol!

Wilt u een impressie van de viering zien dan kunt u genieten van de compilatie "Kerst 2022" via deze link https://youtu.be/1Svd8f9AYY0 (samengesteld door juf Sannie).

Wilt u de hele viering bekijken, dan kunt u via deze link de eerste en tweede viering terugkijken. Corneliuskerk Limmen - Kerkdienstgemist.nl


Sint in the House
6 december 2022

De afgelopen week draaide er veel om de komst van de Sint.
In de bovenbouw werden surprises gemaakt die voor 5 december allemaal te bewonderen waren in de tentoonstellingsruimte (aula) van de Kerkuil. De lessen werden "verSint" en er werd gezongen en gedanst. Sintmysteries werden gekraakt en speculaas ontrafeld. Sint bedankt voor deze gezellige week. Nu op naar de Kerst!


Unit 8 uitgezwaaid
21 september 2022

Met droog weer is unit 8 vanmorgen vertrokken naar Bergen voor drie doldwaze kampdagen.Zoals ieder jaar was de hele school uitgelopen om de kampgangers uit te zwaaien.


Goede reis en vrijdag weer allemaal heel thuis!

Kom zingen in ons schoolkoor
7 september 2022

Volgende week woensdag starten we weer met het eerste jaarproject van het schoolkoor.

Zit je in groep 5, 6, 7 of 8 en lijkt het je leuk om de komende 4 weken onder professionele begeleiding van juf Romy en juf Marja de liedjes voor de schoolparochieviering in te studeren.
Vind je het leuk om mee te spelen in het mini-theater-stuk. Dan kunnen de kids zich hiervoor opgeven bij juf Mascha. Ze komt donderdag langs de groepen om de kids uit te nodigen. Alle ouder(s)/verzorger(s) van de kinderen die zich bij mij opgeven ontvangen van mij een mail. Mocht het niet uitkomen dan kunt u uw zoon of dochter alsnog even bij mij afmelden. Hoor ik niets van u dan zie ik uw zoon of dochter woensdag de 14de met een lunchpakketje na schooltijd in de aula.

Tot dan!

We zijn weer gestart!
5 september 2022

Heerlijk weer al die kids in de school. Vooral veel blije gezichten. Daar doen we het voor.
Woensdag gaan we ons nieuwe schoolthema openen. Nog even afwachten dus...

Ver-ras-sing !?!?!?!