Nieuws uit groep 1-2c

Wij zijn echte kunstenaars
16 september 2020 door Juf Demi

Een paar weken geleden zijn wij begonnen met thema kunst. Wij hebben allerlei leuke dingen gedaan en gemaakt. Wij voelden ons echte kunstenaars.
Wij zijn bezig geweest met kleuren mengen, emoties(hierbij hebben wij een kunstwerk gemaakt met knikkers en verf), brieven geschreven aan de vermiste krijtjes, de letter ‘M’ geleerd van museum en nog veel meer leuke dingen. Maar ons thema is nog niet af dus er zullen nog veel mooie kunstwerken gemaakt worden!

Opening thema kunst
2 september 2020 door juf Demi

Op maandag hebben wij in de speelzaal ons thema ‘Kunst’ geopend. Er waren verschillende soorten kunst te zien: muziek, dans, schilderen, beeldhouwen en bouwen. De aankomende weken werken wij rondom het thema kunst naar aanleiding van het boek ‘De krijtjes staken’. Onze huishoek(en ook deels klas) komt in het teken te staan van een museum waar al onze kunstwerken komen te hangen

Onze eerste schoolweek!
21 augustus 2020 door juf Demi

De eerste schoolweek is omgevlogen en wat hebben wij genoten. Het was onwijs fijn om de kinderen weer te zien en de kinderen vonden het ook leuk om elkaar weer te zien.
In de eerste weken gaan wij elkaar leren kennen en ook bespreken wij hoe het allemaal gaat in de klas. We hebben al veel leuke dingen gedaan en natuurlijk ook veel geleerd. We hebben gespeeld, gewerkt aan onze verjaardagsmutsen en geluisterd. Op dinsdag zijn de kinderen wezen gymmen met meester Ferry. Ook hebben wij al een verjaardag gevierd met onze nieuwe verjaardagstaart. Wat deed iedereen goed mee! Eigenlijk hebben wij gewoon een hele leuke en gezellige week gehad.

Welkom
18 augustus 2020 door Mascha Groenhof

We zijn weer gestart!

Juf Demi en juf Astrid wensen alle kinderen een prachtig schooljaar 2020-2021.