Nieuws uit groep 5b

Acrogym
31 oktober 2022 door Juf Odette

Vandaag waren wij acrobaten. We hebben ontdekt dat het soms moeilijk is om je evenwicht te bewaren.

Gi ga groen Kinderboekenweek
6 oktober 2022 door Juf Kim

Dit jaar heeft de kinderboekenweek het thema Gi ga groen. Woensdag 5 oktober openden we de week met alle juffen en meesters in het groen. Juf Helga legde ons op het onderbouwplein uit waar het deze week om draait en waar we mee bezig gaan. Ook zijn we al lekker wezen lezen. We lezen dagelijks een half uur met de hele school tegelijk en we mogen af en toe op bijzondere plekken lezen. Wij waren en de beurt voor het lezen op het plein. Daar hadden een aantal heel leuke ideeën bij. Maar of je zo ook lekker in je verhaal komt... De loungebank leek toch wel de beste plek voor een boek.

Vandaag waren vier kinderen op blinddate. U denkt nu: wat zegt ze nou?! Daar kunnen de kinderen u meer over vertellen.

Morgen is de viering in de kerk met een aantal klaargenoten in het koor. We zijn heel benieuwd en kijken ernaar uit!

Volgende week vrijdagmiddag is er weer de traditionele boekenmarkt. Er mag weer gekocht en verkocht worden.

Techniekles
4 oktober 2022 door Juf Odette

Op dinsdag hebben we techniekles. Dit doen we met een halve klas. We leren om te solderen, programmeren en nog veel meer. Uw kind kan er vast veel over vertellen.

Gymles
22 september 2022 door Juf Odette

We hebben vandaag een leuke gymles gehad. We hebben veel geoefend, zoals touwspringen, de slager en de leeuwen, korfbal en klimmen geoefend.

Rondleiding informatiemiddag
13 september 2022 door Juf Kim en juf Odette

Wat een kanjers, die kids van 5b! Als volleerde gidsen werden de ouders rondgeleid door de klas en de school. Wij hebben er van genoten

Groep 5b schoolreisje Monckeytown
8 september 2022 door Juf Kim

We hebben een heel gezellige dag gehad met elkaar in Monckeytown. Lekker geklommen, gesprongen, gevoetbald, gegleden, patatjes gegeten en nog een ijsje toe. Wat waren ze allemaal gezellig met elkaar. Toppers!