Nieuws uit groep 5b

Griezels in 5b
31 oktober 2019 door Juf Kim

Wat een griezels in 5b vandaag. Kijk die arme kinderen in het midden eens bibberen van angst. Het was een griezelig gezellige dag vandaag.

Boekenmarkt op vrijdag 18 oktober
18 oktober 2019 door Juf Odette

Beste ouders,

Vandaag hadden we de boekenmarkt. Er is veel gekocht en veel verkocht. De kinderen liepen alleen, met z’n tweeën of met meerdere kinderen. Het was heel gezellig

Voorleeswedstrijd
15 oktober 2019 door juf Kim

Wat zijn we trots op onze Daniëlle. Ze las geweldig voor uit 'We gaan op berenjacht'. Daar zat ze in de grote stoel op het podium, ze las het verhaal spannend voor en iedereen hing aan haar lippen. Na een lang juryberaad werd de uitslag bekent gemaakt. Het bleek een erg moeilijke keuze te zijn geweest, maar ze waren unaniem: Jaimy uit groep 4b ging er met de grote prijs vandoor. Hij deed het ook geweldig. Net als alle andere kandidaten. Daniëlle, top gedaan! We zijn trots op je.

Kijklijnen oefenen op het plein
1 oktober 2019 door Juf Kim

Vanaf welke plek zie je het bankje bij het Kingveld nog? Bij binnenkomst zei ik: "Nu zijn we goed opgewarmd voor de les over kijklijnen." Hoor ik: "Nou juf, ik ben eerder afgekoeld. Ik vond het koud buiten!"

Schoolreisje Oud Valkeveen
10 september 2019 door Juf Odette

Vandaag zijn we op schoolreisje geweest naar speelpark Oud Valkeveen. Het was een fantastische dag: mooi weer en veel attracties op het park. We hebben heerlijk gespeeld met elkaar. Bij het einde kregen we nog een ijsje.

Primeur: groep 5b muziekles
30 augustus 2019 door Juf Odette

Groep 5b heeft dit jaar de primeur. De eerste muziekles van het schooljaar. Wat een geweldige les hebben we gehad. Er werden liedjes herhaald van vorig jaar, we hebben een liedje geleerd en we kunnen in canon zingen. Ook mochten er 3 kinderen op het bord een muziekstuk maken. We hebben al zin in de volgende muziekles

Welkom
26 augustus 2019 door Mascha Groenhof

We zijn weer gestart!

Juf Odette en juf Kim wensen alle kinderen een prachtig schooljaar 2019-2020.