Nieuws uit groep 5b

Muziekles van meester Herman
11 september 2020 door Juf Odette

Vandaag hebben we weer een leuke muziekles gehad van meester Herman. Hij had een nieuw instrument mee: een kruising tussen een djembé en een ubu: een djembudu. U raadt het al: een zelfverzonnen naam.

Pleinkunst
10 september 2020 door Juf Kim

Wat een creatieve kinderen!

Schoolreisje De Swaan
7 september 2020 door Juf Kim

Afgelopen donderdag hadden wij het schoolreisje dat je niet snel zal vergeten. Wat een pech die regen, zou je zeggen, maar de kinderen hebben genoten. Ze hebben allemaal heerlijk gespeeld. Racen op skelters door de plassen, springen op het springkussen, griezelen bij de heks in het sprookjesbos, klimmen en klauteren. Het ijsje hebben we maar de volgende dag getrakteerd, toen we weer opgedroogd waren.

Gymles maandag 7 september
7 september 2020 door Juf Odette

Vandaag hadden we acrogym en stoeien tijdens de gymles

Groepswerk ‘Samen zijn we de Kerkuil’
7 september 2020 door Juf Odette

De eerste schoolweken hebben we gewerkt aan ons groepswerk: een meterslange knikkerbaan. Elk groepje heeft een onderdeel van de knikkerbaan gemaakt en door deze samen te voegen hebben we 1 lange knikkerbaan gemaakt. Op de foto’s ziet u hoe de onderdelen tot stand zijn gekomen. Op de film van a.s donderdag ziet u het eindresultaat...

Samen de Kerkuil
22 augustus 2020 door Juf Kim

De eerste week zit erop. Wat zijn we alweer lekker aan het werk geweest en wat kan deze groep goed samenwerken! Ze hebben in groepjes een plan gemaakt voor een knikkerbaan en op de foto's is te zien hoe ze het vorm geven. Volgende week deel 2 van de knikkerbaanbouw.

Welkom
18 augustus 2020 door Mascha Groenhof

We zijn weer gestart!

Juf Kim, juf Odette en juf Astrid wensen alle kinderen een prachtig schooljaar 2020-2021.